Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Αγωνία σε MEGA, ALPHA, STAR, και EPSILON


Κορυφώνεται η αγωνία χιλιάδων εργαζομένων που δουλεύουν στα τηλεοπτικά κανάλια τα οποία δεν κατάφεραν να πάρουν κάποια τηλεοπτική άδεια αλλά και η αβεβαιότητα για το μέλλον τους...



Σύμφωνα με τις εξαγγελίες της κυβέρνησης και πιο συγκεκριμένα της κυβερνητικής εκπροσώπου, εντός ενενήντα ημερών θα πρέπει να διακοπεί από την DIGEA το σήμα των τηλεοπτικών σταθμών MEGA, ALPHA, STAR, και EPSILON και να τερματιστεί η λειτουργία τους.

Η διαχείριση της κατάστασης που δημιουργείται, είναι το πρόβλημα που θα έχει να αντιμετωπίσει τώρα η κυβέρνηση, καθώς οι εκπρόσωποι των συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών προανήγγειλαν ήδη δυναμικές αντιδράσεις, ενώ από το πρωί αναμένεται να κορυφωθεί και η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Και αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση των κυβερνητικών στελεχών που έδωσαν μάχη για να μην κλείσει η ΕΡΤ και η αντίδραση τους όταν δουν τρία ή και περισσότερα κανάλια να ρίχνουν μαύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.