Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δίνουν το MEGA στον Μαρινάκη για λύση αλά Μαρινόπουλο;


Ο ρόλος του Χατζηνικολάου και η λύση που προωθούν οι τράπεζες για την διάσωση του MEGA, όχι όμως και των εργαζόμενών του...




Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Planet-Greece, από χθες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα μαραθώνιος συναντήσεων ώστε ο Βαγγέλης Μαρινάκης να πάρει στα χέρια του την ταινιοθήκη, το αρχείο και το σήμα του MEGA, πληρώνοντας στις τράπεζες τμήμα των δανείων. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ήδη έχει κλείσει το deal με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος ήδη από την ραδιοφωνική του εκπομπή επιβεβαίωσε ότι μένει χωρίς τηλεοπτική στέγη και μελετά τις επόμενες κινήσεις του.

Οι πληροφορίες του Planet-Greece αναφέρουν ότι υπάρχει deal για την στέγαση του νέου καναλιού στις παλιές εγκαταστάσεις του Alpha, στην οδό Παύλου Μελά, στο Ρέντη.

Σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος που έχει να κάνει με το MEGA oι βασικοί μέτοχοι πιέζονται στην παρούσα φάση να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99, σε καθεστώς δηλαδή προστασίας έναντι των πιστωτών, με σκοπό να διευκολυνθεί η αναζήτηση νέου επενδυτή.

Το σενάριο που αξιολογούν οι Τράπεζες, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, θέλει ως επενδυτή έναν από τους νέους καναλάρχες, που δεν έχουν κανάλι.

Στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον και δεν προβάλλουν εμπόδια οι παλαιοί μέτοχοι, ο επενδυτής – νέος καναλάρχης θα αποκτήσει κανάλι που δεν έχει, τη φήμη και την περιουσία του Μega, που όλοι μέχρι πρότινος υποτιμούσαν και λοιδορούσαν, ενδεχομένως θα απολαύσει «κουρέματος» των δανείων του, την αποδέσμευση επίσης των 25 εκατ. που διακρατούν οι Τράπεζες και πιθανώς νέα δάνεια, ικανά να στηρίξουν τη λειτουργία του σταθμού στην νέα κρίσιμη και ευαίσθητη περίοδο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πάντα τραπεζικές πηγές, τις επόμενες ημέρες θα φανεί κατά πόσο μπορεί να λειτουργήσει μια λύση τύπου Μαρινόπουλου και στην Τηλέτυπος Α.Ε.

Πράγμα που αν συμβεί θα επιβεβαιωθούν πλήρως οι αρχικές ανησυχίες εκείνων που πίστευαν ότι το Μega ήταν εξαρχής ο στόχος της κυβερνητικής παρέμβασης στα μέσα ενημέρωσης, με προφανή σκοπό την υφαρπαγή και τη λεηλασία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.