Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Σκάει βόμβα μεγατόνων με την offshore της Αυγής;


Όλα δείχνουν πως σκάει βόμβα μεγατόνων με την διαβόητη Κυπριακή offshore της Αυγής και την ταυτότητα του μυστικού χρηματοδότη της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ με ένα σημαντικό ποσό (100.000 ευρώ) λίγο πριν την ανάληψη της εξουσίας από την παρέα του Τσίπρα...Μια πρόγευση έδωσε σήμερα στην Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος απαντώντας στην δευτερολογία του Τσίπρα, υπεννόησε σαφώς ότι το θέμα θα «αναδειχθεί» περαιτέρω στην συζήτηση για την Διαπλοκή που θα διεξαχθεί τις επόμενες μέρες στην Βουλή.

Ηδη στην πολιτικο – επιχειρηματική πιάτσα κυκλοφορούν… βαρβάτα ονόματα εγχώριων μεγαλοεπιχειρηματιών που (υποτίθεται) βρίσκονται πίσω από την Κυπριακή εταιρεία, που κατέχει το 2,5% της «Αυγής».

Το βέβαιο είναι πως εάν αυτές οι φήμες επιβεβαιωθούν (μετοχολόγια κ.λ.π.) το πλήγμα για τον πολύ στενό (πολιτικό) κύκλο του Τσίπρα θα είναι ανεπανόρθωτο…

lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.