Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Ετοιμάζει μηνύσεις και αγωγές ο Σουλτογιάννης για το #perouka_gate


Από την πρώτη στιγμή, στο Planet-Greece είχαμε κρατήσει εξαιρετικά επιφυλακτική στάση σχετικά με το "ρεπορτάζ" του "σκάνδαλου με τις περούκες". Η εξέλιξη των πραγμάτων έδειξε ότι τα γεγονότα δεν ήταν όπως τα περιέγραψε, τελικά, το ΑΠΕ. Και ο Δημήτρης Σουλτογιάννης ανακοίνωσε πώς ετοιμάζεται για μηνύσεις και αγωγές...




Αναλυτικά, η ανακοίνωση του δημοσιογράφου μέσω του Facebook:

Νέα Υόρκη, 28/9/2016

Επειδή εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα παρακολουθώ με εξαιρετικό ενδιαφέρον να επιχειρείται μια προσπάθεια εις βάρος μου μιας αναίτιας επίθεση, μιας απρόκλητης διαστρέβλωση και παραποίηση της αλήθειας εκπορευόμενη από μέσα μαζικής ενημέρωσης και άλλων εκπροσωπών του Τύπου με όχημα την διασπορά –δημοσίευση διάτρητων , και αίολων ειδήσεων , έχω την υποχρέωση να αναδείξω την πραγματικότητα και να θέσω προ των ευθυνών τους πρωταίτιους συνειδητών ,παράνομων και επιληψιών ενεργειών.

Υπό το πρίσμα αυτό πέτυχα να δείξω όλο αυτό το χρονικό διάστημα ιώβειο υπομονή και ολύμπια ψυχραιμία απέναντι σε αυτή την διαρκή σπίλωση , συκοφαντική δυσφήμηση και διάδοση ψευδών γεγονότων που είχε σκοπό να τρωθεί η αξιοπρέπεια, η τιμή και η υπόληψη μου.

Ακολούθως στα πλαίσια του πολιτισμού που με διακρίνει προσδοκούσα σε μια οικιοθελή και πρόδηλη αποκατάσταση της αληθείας από εκείνους που κακοποίησαν βάναυσα την αλήθεια αλλά και θεωρούν εαυτούς ανέμελους αστικών και ποινικών ευθυνών , κάτι που δεν έγινε, αλλά τουναντίον συνεχίστηκε η προσπάθεια απαξίωσης της προσωπικότητας μου.

Δυστυχώς ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός σε αυτές τις περιπτώσεις και υπό το φως όψιμων και ατράνταχτων στοιχείων αποδομήθηκαν και διαψεύστηκαν όλες οι ανυπόστατες και προκατασκευασμένες ειδήσεις από αυτούς που αποπειράθηκαν να διακινήσουν και να στηρίξουν μια κατ’ επάγγελμα ύβρη στο πρόσωπό μου.

Κατόπιν των ανωτέρω διευκρινήσεων--και προέχοντος επειδή το άδικο δεν ευλογείται-- κρίνεται επιβεβλημένο να ακολουθήσω την δικαστική ατραπό προκειμένου να υπερασπιστώ την τιμή , την υπόληψη και την προσωπικότητα μου από κάθε υπαίτιο που εν γνώσει του με έβλαψε την ηθική και την ευπρέπεια μου , ασκώντας όλα τα νόμιμα αγώγιμα δικαιώματα που μου παρέχει ο νόμος, έχοντας την αμέριστη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ασφαλώς και το άδικο δεν ευλογείται και το ψεμα εχει κοντα ποδάρια.

Δημήτρης Σουλτογιαννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.