Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Οι πιο χλιδάτες σκηνές για κάμπινγκ! [photos]


Δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα την άνεση ενός ξενοδοχείου και την χλιδή μιας βίλας...
Η ιδέα είναι του -νεαρού, ιδιοφυή- Ιάπωνα αρχιτέκτονα Issei Suma και απευθύνεται στις Γιαπωνέζες κυρίες οι οποίες επιθυμούν να περάσουν τις ήσυχες ημέρες της συνταξιοδότησης τους με συντροφιά, αλλά και την ποιότητα ζωής που παραπέμπει στην παράδοση και την κουλτούρα του τόπου τους.Ο Suma, δημιούργησε μία υπέροχη, cosy κατοικία για δύο, με επιστάτη και μάγειρα.Επί της ουσίας πρόκειται για ένα «σύνολο», ένα ιδιότυπο συγκρότημα, το οποίο αποτελείται από πέντε κωνικές «σκηνές», πέντε απολύτως οικολογικά κτίσματα.Το σχήμα είναι σπειροειδές, με εσωτερική πισίνα και μια κοινόχρηστη κουζίνα για τις δύο κυρίες.Το συνολικής έκτασης 100 τ.μ. αυτό συγκρότημα, ονομάζεται Jikka και βρίσκεται στα ιαπωνικά βουνά της επαρχίας Shizuoka.Παρά το γεγονός ότι, η κατασκευή μοιάζει από ψηλά με τρισδιάστατες σκηνές, το σχήμα είναι τέλεια τετράγωνα τα οποία επικαλύπτουν το ένα το άλλο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.