Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Το PLAN B του Κοντομηνά για τον Alpha


Οι καναλάρχες που έμειναν χωρίς άδεια έχουν προαναγγείλει ένα αντάρτικο με στόχο την κυβέρνηση...



Μάλιστα ο Δημήτρης Κοντομηνάς δήλωσε, ότι ο Alpha θα συνεχίσει τη λειτουργία του.

Αυτό σημαίνει ότι στην περίπτωση που δεν δικαιωθεί δικαστικά μέσω του ΣτΕ, θα εκπέμψει χρησιμοποιώντας ως όχημα ένα περιφερειακό κανάλι της Αθήνας, όπως για παράδειγμα το Channel 9 και θα δικτυωθεί με άλλα πέντε περιφερειακά κανάλια, όπως έχει δικαίωμα από το νόμο.

Mε δεδομένη τη δυνατότητα εκπομπής από τη NOVA και την πλατφόρμα του ΟΤΕ, μπορεί ο Alpha να καταφέρει να καλύψει σχεδόν ολόκληρη την επικράτεια τουλάχιστον για τον αριθμό των ωρών που επιτρέπεται η δικτύωση.

Βέβαια πρόκειται γα λύση εναλλακτική, αφού ο «ριγμένος» από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ Κοντομηνάς – που προσέφερε μέσω του προπαγανδιστή Λαζόπουλου και των λοιπών ενημερωτικών εκπομπών του Alpha απίστευτο σέρβις στον Τσίπρα και τον Παππά για μια διετία – θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για να διατηρήσει πανελλαδική συχνότητα.

Και όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν (και παρά τα όσα διαδίδουν από το Μαξίμου) δεν υπάρχει «ούτε μια στο δισεκατομύριο πιθανότητα» ο Κοντομηνάς να συνεργαστεί με νέο καναλάρχη-που δεν διαθέτει υποδομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.