Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Το νέο τραγούδι της Sia αφιερωμένο στα θύματα του Ορλάντο [video]


H τραγουδίστρια Sia έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι της και το βίντεοκλιπ του, το οποίο όπως φαίνεται είναι αφιερωμένο στα θύματα της τραγωδία του γκέι μπαρ στο Ορλάντο...



Το τραγούδι ονομάζεται «TheGreatest» και ουσιαστικά αποτελεί μια προαναγγελία για το νέο της άλμπουμ.
Αν και η ίδια η τραγουδίστρια δεν έχει παραδεχθεί για την ώρα, ότι το videoclip είναι μία καλλιτεχνική αναπαράσταση των όσων τραγικών συνέβησαν εκείνο το βράδυ, ένας από τους 49 χορευτές που συμμετείχαν σε αυτό έγραψε στο Instagram, αυτό που από τη Δευτέρα υπέθεταν όσοι παρακολούθησαν το video: ότι η Sia αναφέρεται με αυτό το clip στην τραγωδία, ενώ το hashtag #WeAreYourChildren, είναι όχι μόνο ένας τρόπος διαφήμισης του single στα socialmedia, αλλά και ένα ισχυρό μήνυμα κατά της βίας εναντίον ομοφυλοφίλων.
Μάλιστα, στο βιντεοκλίπ εμφανίζονται 49 χορευτές όσα και τα θύματα του μακελειού στο Ορλάντο. Φυσικά, η βασική χορεύτρια είναι το «alterego» της Sia, η μικρή και άκρως εκφραστική Μάντι Ζίγκλερ που πια δεν είναι και τόσο μικρή όσο όταν την πρωτογνωρίσαμε από τα βιντεοκλίπ της Sia. Hδιαφορά είναι ότι εδώ η Ζίγκλερ εμφανίζεται με μαύρη περούκα ίσως ως μια ένδειξη πένθους για τα θύματα του Ορλάντο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.