Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Το νέο smartphone της Google με τιμή στα όρια... iPhone!


Πολλοί περίμεναν την παρουσίαση του νέου smartphone της Google στις 4 Οκτωβρίου...




Κι όσο πλησίαζαν οι μέρες, εντελώς αιφνιδιαστικά, διέρρευσαν η πρώτη εικόνα και οι πρώτες πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε.

Συγκεκριμένα, διέρρευσε η πρώτη εικόνα του μικρότερου μοντέλου, που θα έχει την ονομασία Google Pixel, ενώ το μεγαλύτερο θα ονομάζεται Google Pixel XL.

Η συσκευή θα διαθέτει οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών με ανάλυση 1080p, quad-core 2.0GHz 64-bit processor, 4GB μνήμης RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου, μπαταρία χωρητικότητας 2770 mAh, 12MP κάμερα στο πίσω μέρος και 8MP κάμερα στην πρόσοψη.
Παράλληλα, η συσκευή της Google θα διαθέτει επίσης headphone jack, σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και το USB-C port στο κάτω τμήμα.

Ανάλογα θα είναι και τα χαρακτηριστικά του Google Pixel XL, το οποίο όμως θα διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών QHD και μπαταρία 3450mAh.

Οσο για το κόστος του νέου smartphone, οι πρώτες πληροφορίες εκτιμούν ότι για το μικρότερο μοντέλο η τιμή θα ξεκινάει από τα 649 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.