Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Εργαζόμενοι STAR εναντίον Παππά: Εσύ μας απολύεις


Νέα επίθεση στα κανάλια που δεν πήραν άδεια εξαπέλυσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παπάς προσπαθώντας να μεταθέσει τις ευθύνες του για τα λουκέτα και την ανεργία που επιφέρουν οι αυθαίρετες αποφάσεις του...



Πως αποφασίστηκε και με ποια κριτήρια να γίνουν 4 από 8 τα κανάλια που θα λειτουργούν;

Στο STAR έχουν επενδυθεί κατά την περίοδο της κρίσης 80.000.000 ευρώ από ίδια κεφάλαια.

Στον Υπουργό έχουν ήδη απαντήσει δημοσιογράφοι και τεχνικοί…

«Κύριε Παππά, τους εργοδότες μας τους έχουμε κοιτάξει στα μάτια ήδη στα μάτια όλα τα χρόνια των Μνημονίων. Μνημόνια που εσείς ΔΕΝ καταργήσατε αλλά και που εσείς ΕΠΙΒΑΛΛΑΤΕ. Τώρα όμως, κύριε Παππά κοιτάμε στα μάτια εσάς γιατί ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΕΙ!» ανακοίνωσε η ΕΤΙΤΑ.

Οι δημοσιογράφοι του STAR απάντησαν χαρακτηριστικά:

«Ο κύριος Παππάς θέλει να μεταθέσει τις ευθύνες του για την ανεργία και το ολιγοπώλιο που δημιουργεί. Θα πρέπει να του πούμε ότι είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την τύχη 1.877 οικογενειών».

O Υπουργός Επικρατείας κοιτάζοντας στα μάτια την κοινωνία να απαντήσει με ειλικρίνεια.

Γιατί έδωσε μόνο 4 άδειες μειώνοντας τις θέσεις εργασίας στην τηλεοπτική αγορά και οδηγώντας έναν μεγάλο αριθμό εργαζόμενων και τις οικογένειες τους στο φάσμα της ανεργίας;

Να δώσει επαρκείς εξηγήσεις για τον διαγωνισμό που διενεργήθηκε, για την αρχιτεκτονική και την σκοπιμότητα του διαγωνισμού. Μέχρι σήμερα δεν έχει απαντήσει.

Γιατί αποφεύγει να μιλήσει για την ταμπακιέρα και την καταιγίδα των αποκαλύψεων που ρίχνουν σκιές σκανδάλου στον διαγωνισμό για τις άδειες;

Γιατί προσπαθεί να αποκρύψει τις ευθύνες τις επιτροπής που ο ίδιος συνέστησε για να διενεργήσει τον διαγωνισμό;

Μάλιστα, ζητά ουσιαστικά από τα κανάλια να σταματήσουν να ενημερώνουν τους τηλεθεατές για όσα συμβαίνουν ή να φιμώσουν κορυφαίους νομικούς και συνταγματολόγους που επωνύμως υποστηρίζουν ότι ο διαγωνισμός έχει καταρρεύσει ηθικά και νομικά.

«Αυτά που βλέπουν στα δελτία ειδήσεων δεν είναι δελτία είναι η ατζέντα των ιδιοκτητών» δήλωσε ο κ. Παππάς.

Το STAR έχει αποδείξει ότι δεν φιμώνει κανέναν. Όλες οι ανεξάρτητες έρευνες, έχουν δείξει ότι το δελτίο ειδήσεων του STAR έχει δώσει διαπιστευτήρια αντικειμενικότητας και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών. Οι πολίτες κρίνουν όμως και το έχουν ήδη επιβραβεύσει.

«Έρχονται οι άνθρωποι αυτοί και μας κουνάνε το δάκτυλο αντί να απολογούνται για τα χρήματα που θα μπορούσε να εισπράξει το δημόσιο» είπε ο υπουργός Επικρατείας.

Στην ερώτηση αν φοβάται ότι οι επιχειρηματίες έχουν τεχνογνωσία να ρίξουν την κυβέρνηση, ο κ. Παππάς απάντησε:
«Τους εύχομαι καλή τύχη, σκοπός ορισμένων είναι αυτός. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί».

Η δουλειά μας δεν είναι ούτε να κουνάμε το δάχτυλο ούτε να ρίχνουμε και να ανεβάζουμε κυβερνήσεις. Η δουλειά μας είναι η έρευνα και η αλήθεια. Γι’ αυτό δίνουμε μικρόφωνο σε όλες τις φωνές.

Το βασικό επιχείρημα της κυβέρνησης είναι ότι εξασφαλίζει 246 εκατομμύρια από τις άδειες. Τόσο όμως οι εκτιμήσεις του ΣΕΒ όσο και κορυφαίων οικονομολόγων δείχνουν ότι το δημόσιο από τα κανάλια που θα κλείσουν θα χάσει πολύ περισσότερα.

Ο ιστορικός του μέλλοντος σίγουρα δεν θα μπορεί να κατανοήσει πως μια κυβέρνηση αποφασίζει εν μέσω κρίσης με το έτσι θέλω να κλείσει με ξαφνικό θάνατο ενεργών επιχειρήσεις πετώντας στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους στα κανάλια και στις εταιρίες που συνεργάζονται μαζί τους.

Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.