Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Tιμούν τη μνήμη του σμηναγού Ιωσήφ Αναστασάκη


Τη μνήμη του ήρωα σμηναγού Ιωσήφ Αναστασάκη τιμά ο δήμος Μαλεβιζίου. Η δημοτική κοινότητα Γαζίου και...


 το δημοτικό συμβούλιο Μαλεβιζίου αποφάσισαν, ομόφωνα, να δοθεί το όνομα του Σήφη Αναστασάκη στον πρόσφατα διανοιχθέντα δρόμο που ενώνει την κεντρική λεωφόρο Α. Παπανδρέου με τη δυτική περιμετρική. Η τελετή ονοματοδοσίας θα γίνει την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, στις 9:30, στην Αμμουδάρα.

Στις 26 Αυγούστου 2010 ο Σήφης Αναστασάκης, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης στη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, συγκρούστηκε στον αέρα με ένα μονοθέσιο F-16C που συμμετείχε στην άσκηση, στο οποίο επέβαινε ο σμνηναγός Αναστάσιος Μπαλατσούκας. Μετά τη σύγκρουση, ο σμηναγός Ιωσήφ Αναστασάκης μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου με πολύ βαριά τραύματα και μετά από ηρωική αλλά άνιση μάχη, άφησε την τελευταία πνοή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.