Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

Ολυμπιακός: Εμείς ενημερώνουμε την UEFA


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησε άμεσα στο δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας Guardian, που αναφέρει ότι η UEFA διεξάγει έρευνα για τον πρωταθλητή Ελλάδας και ζήτησε...
επίσημη ενημέρωση για την εισήγηση του εισαγγελέα Σταμάτη Δασκαλόπουλου ως προς τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η πειραϊκή ομάδα τοποθετήθηκε επισήμως για το δημοσίευμα, υπογραμμίζοντας και υποστηρίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας λαμβάνουν ενημέρωση από τους ίδιους για το θέμα.

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα περί έρευνας της UEFA για τα δικαστικά ζητήματα να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Ολυμπιακός -πριν από κάθε άλλον- ενημέρωσε την UEFA για την υπόθεση και την ενημερώνει βήμα-βήμα για κάθε εξέλιξή της. Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους ότι η UEFA, σε κορυφαίο επίπεδο -και εξετάζοντας τα στοιχεία που παρέλαβε- απεφάνθη ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να εμπλέκει τον Ολυμπιακό με οτιδήποτε», είναι η θέση του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.