Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βροχή πυροβολισμών σε σχολείο των ΗΠΑ - ένας νεκρός [video - live]


Σε κατάσταση συναγερμού έχει τεθεί η αστυνομία της πόλης Τάουνβιλ, στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς σε Δημοτικό σχολείο...



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν επιβεβαιωμένοι τραυματίες, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί συγκεκριμένος αριθμός, ούτε αν πρόκειται για παιδιά. Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, δύο παιδιά έχουν τραυματιστεί, ενώ υπάρχει και ένας ενήλικας νεκρός, δίχως να διευκρινίζεται αν είναι ο δράστης.



Η αστυνομία έχει εκκενώσει τις εγκαταστάσεις και έχει αποκλείσει τους γύρω δρόμους, καθώς διεξάγεται μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και την εξουδετέρωση του ή των δραστών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην περιοχή έχουν σπεύσει ελικόπτερα για τη μεταφορά των τραυματιών, ενώ ειδοποιήθηκαν οι γονείς να παραλάβουν τα παιδιά τους, τα οποία μεταφέρθηκαν με λεωφορείο εκτός του σχολικού συγκροτήματος.

Δείτε LIVE εικόνα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.