Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Τα τηλεοπτικά γέλια για τα βοσκοτόπια Καλογρίτσα [video]


Δε άντεξε ο πρώην κοινοτάρχης Περαχωρίου Ιθάκης και έβαλε τα γέλια με αυτά που άκουσε για το βοσκοτόπι του Καλογρίτσα, ΄που έβαλε εγγύηση για να πάρει κανάλι!...



Ο μεγαλοεργολάβος και υποψήφιος καναλάρχης, συμπεριέλαβε στον φάκελο της περιουσιακής του κατάστασης που κατέθεσε στο διαγωνισμό, μία δωρεά αγροτεμαχίου εκτάσεως 5.029 στρεμμάτων στην Ιθάκη, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο τα απαιτούμενα κεφάλαιά της.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία «ΑΓΙΑ» με νόμιμο εκπρόσωπό της τον δικηγόρο Σπ. Καραμπάτσο, δωρίζει στην εταιρεία Καλογρίτσα το 82% της εταιρείας, αλλά και τρία αγροτεμάχια στην Ιθάκη συνολικής έκτασης 5.029 στρεμμάτων, τα οποία διεκδικεί όμως ως καταπατηθέντα ο δήμος Ιθάκης.

Ο πρώην κοινοτάρχης Περαχωρίου Ιθάκης Χρήστος Σκληρός, μόλις έμαθε από τον δημοσιογράφο του Alpha ότι το συγκεκριμένο βοσκοτόπι αποτελεί εγγύηση για τις τηλεοπτικές άδειες… δεν άντεξε και ξεκαρδίστηκε στα γέλια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.