Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Του έκανε στοματικό σε ρόδα λούνα παρκ, ανάμεσα σε παιδιά! [video]


Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει με το θράσος και την αναισθησία του ένα νεαρό...


 ζευγάρι, που «συνελήφθη» από τον φακό ενός αυτόπτη μάρτυρα να κάνει σεξ σε ρόδα λούνα πάρκ στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, λίγα μόλις μέτρα από το σημείο όπου διασκέδαζαν μικρά παιδιά.
Όπως φαίνεται, το πάθος των δύο νέων ήταν υπερβολικά έντονο για να προσπαθήσουν να συγκρατηθούν μέχρι να φτάσουν σπίτι. Έτσι, η αυθόρμητη κοπέλα περίμενε μέχρι το βαγόνι τους να φτάσει στο ψηλότερο σημείο, έβγαλε τη ζώνη ασφαλείας, ξεκούμπωσε το παντελόνι του αγαπημένου της και άρχισε να του δείχνει... εμπράκτως την αγάπη της, αδιαφορώντας για το ποιος άλλος βρισκόταν στη ρόδα και μπορούσε να τους δει.
Ωστόσο, ένας επισκέπτης που βρισκόταν πάνω στην πανύψηλη ρόδα έσπευσε να απαθανατίσει τις περιπτύξεις του ζευγαριού σε βίντεο, τραβώντας τις με την κάμερα του κινητού του. Στη συνέχεια, ανέβασε το βίντεο online όπου, όπως ήταν φυσικό, έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 100.000 κοινοποιήσεις.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.