Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Σκυλοκαυγάς στην Βουλή με το πρωτοπαλίκαρο του Τσίπρα, Π. Πολάκη [video]


Το «έλα να δεις» έγινε στη Βουλή, κατά τη διάρκεια επερώτησης που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ με θέμα «Κατάρρευση του Ε.Σ.Υ.»...
Πρωταγωνιστές του… σκυλοκαυγά ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Καθώς ο κ. Πολάκης ήταν όρθιος και έδινε την απάντησή του, όπως φαίνεται και στο βίντεο, άρχισε να σχολιάζει τα λεγόμενα του κ. Κεγκέρογλου που καθόταν στα έδρανα: «Γελοίος είστε και φαίνεστε κύριε Κεγκέρογλου, αυτό είπατε τώρα. Με είπατε και χαμένο κορμί προηγουμένως και έκανα πως δεν το είδα», είπε ο κ. Πολάκης.

«Είσαι τραμπούκος και τσαρλατάνος», άρχισε να φωνάζει ο κ. Κεγκέρογλου, ο οποίος σηκώθηκε από το έδρανό του και κατευθύνθηκε προς την υπουργική καρέκλα του κ. Πολάκη.

Τελικά, μετά από πολλές φωνές του προεδρεύοντα, Γιώργου Βαρεμένου, η συζήτηση συνεχίστηκε, με το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να παίρνει το λόγο, επί προσωπικού, για να απαντήσει: «Δεν είπα γελοίο τον κ. Πολάκη γιατί εδώ και καιρό έχω πάψει να απευθύνομαι στο πρόσωπό του, μετά τη διαπίστωση ότι είναι πολιτικά αναξιόπιστος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.