Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ανεμοστρόβιλος ισοπέδωσε την Ζάκυνθο [video]


Μεγάλα ήταν τα προβλήματα που προκάλεσε στο νησί ανεμοστρόβιλος με αποτέλεσμα να χρειαστεί η άμεση επέμβαση των συνεργείων της ΔΕΔΔΗΕ και της Πυροσβεστικής...Ο ανεμοστρόβιλος ξερίζωσε δέντρα, έκοψε κολώνες ηλεκτρικού ρεύματος ενώ σήκωσε στέγες, τσίγκους και άλλα ελαφριά υλικά από καταστήματα.

Στο σημείο βρέθηκαν τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές και ένα πυροσβεστικό όχημα που χρειάστηκε να κόψει δέντρα.

Επίσης, πέρασε και από το Σκουλικάδο, ξεριζώνοντας δέντρα και σηκώνοντας σκεπές στάβλων και αγροκτημάτων χωρίς να προκαλέσει τραυματισμούς.Υλικές ζημιές από τους δυνατούς ανέμους προκλήθηκαν και στην πόλη, ενώ διακοπή στην ηλεκτροδότηση αντιμετώπισαν στον Αγαλά, τη Λιθακιά και το Βασιλικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.