Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Τσίπρας ζητά την σύλληψη Μητσοτάκη κι η Όλγα κάνει... πλάκα! [video]


Ως «περιπαιχτική», χαρακτηρίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη την αναφορά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για σύλληψη του κ. Μητσοτάκη...




κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και μάλιστα καταλογίζει έλλειψη χιούμορ στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος την είχε σχολιάσει με δεικτικό τρόπο.

Η κα Γεροβασίλη τον επικρίνει μάλιστα γιατί όπως αναφέρει στην συνέντευξή του δεν έκανε καμιά αναφορά στις λέξεις εργαζόμενος και συνταξιούχος.

Η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου:

«Παρά το σινεφίλ σκηνικό με το ημίφως στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπόρεσε να κρύψει το αληθινό του πρόσωπο.

Μέσα σε τρεις ολόκληρες ώρες δεν βρήκε χρόνο να κάνει ούτε μία αναφορά στις λέξεις «εργαζόμενος», «άνεργος», «συνταξιούχος». Ενώ, για άλλη μία φορά έδειξε ότι δεν έχει αίσθηση του χιούμορ, αφού προσέλαβε την περιπαιχτική αναφορά του Πρωθυπουργού στις κινητοποιήσεις και τις σχετικές δηλώσεις των ένστολων συνδικαλιστών, ως προτροπή να τον συλλάβουν. Διαβεβαιώνουμε τον κύριο Μητσοτάκη ότι τέτοιο κίνδυνο δεν διατρέχει. Απεναντίας, διατρέχει μεγάλο κίνδυνο, αν οι πολίτες καταλάβουν τι ακριβώς προτείνει, να μείνει στάσιμος για πάντα στο σημερινό του αξίωμα….»

Να συλληφθεί

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε ο άθλιος αστεϊσμός του Αλέξη Τσίπρα, σήμερα, στη ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, την οποία -μεταξύ των άλλων- χαρακτήρισε… όργιο συκοφαντίας και προσωπικών επιθέσεων.

Όπως είπε, εξήγγειλε πράγματα… επικίνδυνα για την οικονομία και την κοινωνία. Είπε μάλιστα ότι «άκουσα τους συνδικαλιστές αστυνομικούς να λένε ότι θα συλλάβουν τον Χουλιαράκη που προσπαθεί να βρει μια λύση, θα τους πρότεινα να ανέβουν στη Θεσσαλονική και να συλλάβουν κάποιον άλλο».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.