Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

Μήνυση και αγωγή Κοντομηνά κατά Ιβάν Σαββίδη! Στον "αέρα" οι άδειες [video]


Μήνυση σε βάρος του επιχειρηματία Ιβαν Σαββιδη, ως εκπροσώπου της εταιρείας Dimera, υπέβαλλε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha σχετικά με την συμπεριφορά του επιχειρηματία κατά τη διάρκεια της δημοπρατικής διαδικασίας για τους 4 τηλεοπτικούς σταθμούς...Τα αδικήματα για τα οποία ζητείται, μέσω της μήνυσης που υπέβαλλε ο καθηγητής Πάνος Λαζαράτος, να διωχθεί ο επιχειρηματίας, αφορούν στο κακούργημα της απάτης μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και τα πλημμελήματα της απατηλής πρόκλησης βλάβης και της επιβουλής της δημόσιας τάξης.

Τα αδικήματα, όπως είπε ο κ. Λαζαράτος, αφορούν «στις ενέργειες και τις δηλώσεις του κ. Σαββίδη, σ.υμφωνα με τις οποίες προσπάθησε σκόπιμα να ανεβάσει το τίμημα εις βάρος των άλλων συμμετεχόντων και μάλιστα έδωσε δυο μηδενικές προσφορές. Θα ακολουθήσει αύριο και καταγγελία στην ΕΕ για παράβαση γενικών άρχων των διαγωνισμών».

Στο μεταξύ, ο Alpha θα δει, αλλά δεν λάβει τελικά τις κασέτες με το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες.

Αυτό δήλωσε ο δικηγόρος του τηλεοπτικού σταθμού, Πάνος Λαζαράτος, εξερχόμενος από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Ο κ. Λαζαράτος μετέβη στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, μαζί με έναν ποινικολόγο και έναν τεχνικό,για να παραλάβει το υλικό και να κατευθυνθεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να υποβάλει μήνυση και αγωγή για λογαριασμό του Alpha κατά της εταιρείας Dimera Investment Limited, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη.«Μόλις έμαθα ότι υπήρξε ανάκληση της προσωρινής διαταγής του εισαγγελέα με μια διαφορά ότι ο ALPHA θα μπορέσει να δει τα δεδομένα αλλά δεν θα τα πάρει προκειμένου να διαχωριστούν προσωπικά και ευαίσθητα δεδομένα» είπε ο κ. Λαζαράτος.

Για την εξέλιξη αυτή προηγήθηκε αίτημα ανάκλησης της αρχικής απόφασης από το ελληνικό Δημόσιο, σύμφωνα με τον κ. Λαζαράτο.

«Δεν ξέρω πότε θα δούμε το υλικό. Εξαρτάται από το πότε θα ολοκληρωθεί η επεξεργασία του υλικού από την αρμόδια αρχή προκειμένου να μην υπάρχουν προσωπικά δεδομένα τα οποία, όμως, από την αρχή δεν θα έπρεπε να καταγραφούν» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.