Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

"Πλάτες" Κακλαμάνη στον Κατρούγκαλο για τις τηλεοπτικές άδειες [video]


Για νομιμότητα που επιβάλλεται στον τηλεοπτικό τοπίο, κάτι που, όπως είπε, δεν κατάφεραν να κάνουν 14 κυβερνήσεις, έκανε λόγο ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Κατρούγκαλος, σχολιάζοντας το...
αποτέλεσμα του πλειοδοτικού διαγωνισμού για τις τέσσερεις τηλεοπτικές άδειες.

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης μίλησε για απροσδόκητο δώρο εσόδων.

«Ήταν σημαντικά αυτά που συνέβησαν χθες. Αν ήταν σωστά τα μαθηματικά χθες του κ. Πρετεντέρη, στο χθεσινό του άρθρο, 14 κυβερνήσεις δεν μπόρεσαν να επιβάλουν τη νομιμότητα. Αυτό έγινε. Είναι ζήτημα που εκφεύγει των Μέσων Ενημέρωσης, είναι ζήτημα δημοκρατίας, κράτους δικαίου και αντιμετώπισης αυτού του φαινομένου που λέγεται διαπλοκή», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατρούγκαλος στη Βουλή.

«Ελπίζω ότι δεν είστε από αυτούς που λένε ότι χθες στις 03:00 τα μεσάνυχτα τελείωσε η διαπλοκή», σχολίασε ο προεδρεύων του Σώματος της Ολομέλειας και βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης. «Το αντίθετο. Όμως έγινε ένα πάρα πολύ σημαντικό βήμα», απάντησε ο κ. Κατρούγκαλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.