Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Έσπασε εννέα καρπούζια με το κεφάλι του για το έπαθλο αλλά... την πάτησε [video]


Με άδειες τσέπες αποχώρησε τελικά από ένα βρετανικό τηλεπαιχνίδι ταλέντου ένας διαγωνιζόμενος, όταν απέτυχε να...


 φέρει εις πέρας την... παράξενη πρόκληση που του έθεσε η παραγωγή και που θα του επέτρεπε να διεκδικήσει το χρηματικό έπαθλο των 1.200 ευρώ.
O Dimitar Krika - σεκιουριτάς στο επάγγελμα - εμφανίστηκε στο νέο τηλεοπτικό διαγωνισμό ταλέντου που προβάλεται κάθε Σάββατο βράδυ από το κανάλι ITV, ελπίζωντας να «θαμπώσει» το βρετανικό κοινό με τις ασυνήθιστες ικανότητές του στο... σπάσιμο καρπουζιών με κουτουλιά.
Το σόου, το οποίο προσφέρει έπαθλο ύψους 1.000 λιρών (περίπου 1200 ευρώ) ζητά από τους διαγωνιζόμενους να ολοκληρώσουν μια πρόκληση, η οποία διαμορφώνεται ανάλογα με τα ταλέντα και τα χαρίσματά τους. Στην περίπτωση του συμπαθητικού μποντιμπιλντερά, ο άθλος που έπρεπε να φέρει εις πέρας ήταν να σπάσει 10 γιγάντια καρπούζια με το κεφάλι του μέσα σε 90 δευτερόλεπτα.
Παρά το γεγονός ότι κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες, ο Dimitar πρόλαβε εντός του χρονικού ορίου να σπάσει μόνο τα εννέα από τα δέκα καρπούζια με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τον διαγωνισμό. Ωστόσο, το κοινό τον αντάμοιψε με ένα θερμό χειροκρότημα και με επευφημίες, κάτι που ενδεχομένως καταπράυνε την απογοήτευση και τον... πονοκέφαλο του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.