Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Η Κανέλλη απομυθοποίησε το αφήγημα της αριστεράς και των βουνών [video]


Καταιγιστική για ακόμα φορά η Λιάνα Κανέλλη δεν θέλησε να επεκταθεί σε όσα βλέπουν το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες...



Ο λόγος; «Ξέρω τόσα πολλά που πρέπει να πεθάνω» εξήγησε και στην συνέχεια απευθυνόμενη προς όλες τις πτέρυγες της Βουλής υπογράμμισε «ξέρετε τόσα πολλά που πρέπει να πεθάνετε και εσείς όπως λένε οι ιστορίες των αμερικάνικων εταιριών».

Έστρεψε όμως τα βέλη της κατά της κυβέρνησης «δεν μπορείτε να κατηγορείτε τους πάντες ότι θέλουν να δημιουργήσουν μια ψευδή εικόνα για τα βάσανα των Ελλήνων», αλλά και κατά του Μαξίμου «δεν μπορείτε να μιλάτε για διαφάνεια όταν φεύγουν από το Μαξίμου εκατοντάδες non paper».

Η βουλευτής του ΚΚΕ έκλεισε την τοποθέτησή της με μια έκκληση –καρφί προς την κυβέρνηση και τους βουλευτές της «πάψτε να παραμυθιάζετε ότι αγωνίζεστε για την Αριστερά διότι έχετε κόψει το τιμόνι όλο Δεξιά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.