Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Άγριο "ξύλο" Κακλαμάνη σε Σκουρλέτη [video]


Με έντονο ύφος παρατήρησε ο προεδρεύων της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, τον Πάνο Σκουρλέτη, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα...



Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας ήθελε να απαντήσει στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ωστόσο παρενέβη ο κ. Κακλαμάνης.

«Δεν σας έδωσα τον λόγο και καθίστε κάτω. Παρακαλώ με ευγένεια, καθίστε κάτω και αν σας δώσω το λόγο. Και μην διανοηθείτε να με ξαναδιακόψετε» είπε ο κ. Κακλαμάνης και συνέχισε: «Όταν μιλάει ο προεδρεύων, ο ερωτών ακούει. Απευθυνθήκατε δέκα φορές και λέγατε, «σας ερωτώ, σας ερωτώ». Γι’ αυτό είπα και στον κ. Βαρβιτσιώτη ως εισηγητή, άπαξ σας δίνω τον λόγο. Αυτό τι σημαίνει, αν σηκωθούν άλλοι πέντε και απαντήσουν θα απαντήσετε και στους πέντε;».

Ο κ. Κακλαμάνης έδωσε τελικά τον λόγο στον κ. Σκουρλέτη επισημαίνοντας: «Για ένα λεπτό. Και να μην ερωτάτε άλλη φορά. Η κυβέρνηση δεν ερωτά την αντιπολίτευση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.