Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Το μωρό που γεννήθηκε χωρίς μάτια [video]


Συντετριμμένη μια γυναίκα από την Κίνα διαπίστωσε πως ο γιος της γεννήθηκε με μια...


 σπάνια πάθηση που έχει ως αποτέλεσμα να μην έχει μάτια. Η ανοφθαλμία εντοπίζεται σε ένα στα 100.000 παιδιά, σύμφωνα με τη Daily Mail, και σημαίνει πως το αγοράκι δεν θα μπορέσει ποτέ να δει.
Ο μικρός ήρθε στον κόσμο στις 20 Σεπτεμβρίου και η μητέρα του έχει απευθυνθεί στους ειδικούς μεγάλου νοσοκομείου για ενδελεχή εξέτασή του. Την ιστορία του μικρού μεταδίδουν πολλά κινεζικά μέσα και το αγόρι έχει χαρακτηριστεί «το παιδί χωρίς μάτια».
Η οικογένεια της Liu Peihua, της μητέρας, λέει πως η γυναίκα έκανε κανονικά όλες τις προβλεπόμενες εξετάσεις στη διάρκεια της εγκυμοσύνης χωρίς να έχει κάποια ασυνήθιστα αποτελέσματα. Η ανοφθαλμία δεν μπορεί να διαγνωστεί ούτε στους υπερήχους ούτε σε άλλες εξετάσεις που γίνονται.
Το αγοράκι, όπως κάθε άλλο μωρό, κλαίει δυνατά όταν πεινά και κουνά τα χεράκια του ζητώντας αγκαλιά.
Η μητέρα του δηλώνει συντετριμμένη από τα νέα για την πάθησή του αλλά και αποφασισμένη να τον αναθρέψει κανονικά παρά τα εμπόδια που είναι πιθανό να προκύψουν μεταγενέστερα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.