Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Ιβάν Σαββίδης: Πληρώνω και ανοίγω κανάλι άμεσα! [video]


Η διαδικασία του διαγωνισμού για τις άδειες συνεχίζεται κανονικά, με τον επόμενο που αναδείχθηκε από τη δημοπρασία, δήλωσαν κυβερνητικές πηγές, μετά την αποχώρηση του Γ. Καλογρίτσα, αφότου απορρίφθηκε αίτημα για παράσταση στην καταβολή της πρώτης δόσης για την τηλεοπτική άδεια...



Οι ίδιες πηγές σημείωσαν ότι, σύμφωνα με τη διαδικασία, θα πρέπει να διενεργηθεί έλεγχος του «πόθεν έσχες» εντός πέντε ημερών και εντός 15 ημερών να καταβληθεί το τίμημα.

Πρώτος επιλαχών, μετά την αποχώρηση Καλογρίτσα, είναι ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος είχε δώσει περισσότερα χρήματα διεκδικώντας την άδεια. Μιλώντας και νωρίτερα στον ρ/σ Παραπολιτικά, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς είχε επισημάνει πως ο πρώτος επιλαχών ανακηρύσσεται προσωρινός υπερθεματιστής. Γίνεται ο έλεγχος των οικονομικών στοιχείων όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος ορίζεται ως οριστικός υπερθεματιστής και καλείται να καταβάλει το τίμημα.

Ερωτηθείς αν για τους υπόλοιπους τρεις, που έχουν καταβάλει τη δόση, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, εξήγησε πως υπάρχει η εκκρεμότητα των προδικαστικών προσφυγών. «Θα κρίνει η επιτροπή μέσα στα προβλεπόμενα και μόλις ολοκληρωθεί αυτό θα προχωρήσουμε στην έκδοση των αδειών» πρόσθεσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.