Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Οργή λαού στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ [videos]


Η λαϊκή οργή για την υποβάθμιση της καθημερινότητας εκδηλώνεται πλέον με κάθε τρόπο και σε όλη την ελληνική επικράτεια...
Μετά το συλλαλητήριο που έγινε στην Ιεράπετρα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποβάθμιση της πόλης, με το κλείσιμο της ΔΕΗ αλλά του αστυνομικού τμήματος, αντιπροσωπεία κατοίκων και φορέων, με επικεφαλής τον Δήμαρχο κατευθύνθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, διαμαρτυρόμενοι για τις αποφάσεις της κυβέρνησης, που οδηγούν στην ερήμωση, όπως υποστηρίζουν, της περιοχής.

Προς στιγμή ένταση επικράτησε μεγάλη ένταση, με τον Δήμαρχο Θεοδόση Καλαντζάκη, να καλεί τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να επικοινωνήσουν με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Δραγασάκη και να ζητήσουν να μην εφαρμοστούν οι αποφάσεις, τόσο για τη ΔΕΗ όσο και το Αστυνομικό Τμήμα.Ο δήμαρχος επέδωσε στους υπεύθυνους του γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ το ψήφισμα από το δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου να το μεταφέρουν με την σειρά τους στους αρμόδιους της υποβάθμισης της πόλης και ζήτησε τη στήριξή τους στον αγώνα των κατοίκων της Ιεράπετρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.