Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

Μέσω YouTube, οργάνωση Νεοναζί ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα Εξάρχεια! [video]


Μια πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση που αυτοαποκαλείται "Μοναχολύκοι Ριζοσπαστικού Αυτόνομου Μαχητικού Εθνικοσοσιαλισμού", ανέλαβε την ευθύνη με πρωτότυπο τρόπο και συγκεκριμένα με βίντεο που ανήρτησε στο YouTube, για την εμπρηστική επίθεση...
που σημειώθηκε στις 3.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης 24/8/2016, στο κτίριο της Κατάληψης Στέγης Προσφύγων/Μεταναστών, στην οδό Νοταρά 26, στα Εξάρχεια, όπου διαμένουν πάνω από 130 πρόσφυγες.

Στο βίντεο το οποίο έχει διάρκεια περίπου 15 λεπτά, παρουσιάζονται φωτογραφίες και κάρτες από πρόσφυγες (τους οποίους αποκαλούν λαθρομετανάστες), χαρακτηρίζεται "τρομοκατάληψη" ο χώρος, εξηγείται το σκεπτικό της επίθεσης, ενώ εκτός των άλλων αναφέρεται:

"Ο σκοπός μας ήταν να δώσουμε ένα μήνυμα, ότι ξέρουμε τι είναι εκεί μέσα και ότι αν δεν σταματήσουν να σπέρνουν τρομοκρατία θα θερίσουν ελληνική οργή".
Επίσης στο βίντεο υπάρχουν και πλάνα απο την επίθεση.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει προβληματίσει τις αρχές, ενώ διενεργείται έρευνα απο την Κρατική Ασφάλεια.Στο 10.27′ περιγράφουν πώς έδρασαν, δίνοντας αρκετές λεπτομέρειες για το χώρο και τον χρόνο της έκρηξης, μαζί με ένα μικρό clip λίγων δευτερολέπτων που τράβηξαν οι ίδιοι τους από απόσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.