Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Οι 10 καλύτερες επιχειρήσεις για όσους έχουν MBA ή BA, για να εργαστείτε


Έχετε πτυχίο στις επιχειρήσεις και αναρωτιέστε ποια θα ήταν η κατάλληλη εταιρεία για να ξεκινήσετε την επαγγελματική σας καριέρα;...



 Η Universum, εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών, ζήτησε από περίπου 100.000 φοιτητές από όλο τον κόσμο να επιλέξουν τις εταιρείες και τους οργανισμούς που θα ήθελαν ιδανικά να εργαστούν. Οι 9 από τις 10 εταιρείες δραστηριοποιούνται και στην Ελλάδα.

Στη λίστα της Universum, τα πρωτεία κατέχει – όπως ήταν αναμενόμενο – η Google. Γνωστή για τους υψηλούς μισθούς, τα γενναιόδωρα bonus και το εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, η εταιρεία που ειδικεύεται στην online διαφήμιση, το cloud computing και φυσικά στην διαδικτυακή αναζήτηση και για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια βρίσκεται στην πρώτη θέση. Φυσικά, από την πρώτη πεντάδα δεν θα μπορούσαν να λείπουν η Apple και η Goldman Sachs.

Ετοιμάστε το βιογραφικό σας και στείλτε το στις εξής εταιρείες:

 1. Google – H εταιρεία ειδικεύεται στα τεχνολογικά προγράμματα και φυσικά διαθέτει την πιο διαδεδομένη μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο.

google

2. Apple – Οι συστάσεις είναι περιττές, καθώς η εταιρεία Apple είναι πολύ διαδεδομένη ανάμεσα στους φοιτητές.

apple

3. Goldman Sachs – Η παγκόσμια επενδυτική τράπεζα Goldman Sachs έχει την έδρα της στο Lower Manhattan.

 Goldman Sachs

4. Microsoft – Η εταιρεία έχει την έδρα της στην Washington και ειδικεύεται στη δημιουργία προγραμμάτων και υπολογιστών.

microsoft2

5. L’Oréal Group – Στη γαλλική εταιρεία καλλυντικών απασχολούνταν 78.600 υπάλληλοι, το 2014.

LOreal

6. PepsiCo – Η Αμερικάνικη πολυεθνική τροφίμων, σνακ και αναψυκτικών ιδρύθηκε το 1965 και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής παγκοσμίως, αλλά και στην Ελλάδα. 

pepsi

7. BMW Group – Η εταιρεία πολυτελών αυτοκινήτων Bayerisch Motoren Werke (ΒMW) ιδρύθηκε το 1916 και έχει την έδρα της στο Μόναχο.

Aufnahme Datum Oktober 2007

8. Νike – Αυτή η πολυεθνική εταιρεία ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τις πωλήσεις αθλητικών υποδημάτων και ενδυμάτων.

nike

9. The Coca-Cola Co. – Η εταιρεία Coca – Cola ιδρύθηκε το 1886 και μέχρι σήμερα αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες φοιτητές οπυ ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τις επιχειρήσεις.

coca cola

10. Nestlé – Με πάνω από 450 εργοστάσια σε 194 χώρες, η Nestlé είναι ανάμεσα στις πρώτες προτιμήσεις των πτυχιούχων που θέλουν να ασχοληθούν με τις επιχειρήσεις.

nestle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.