Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Ανήλικος περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά σε 10χρονο παιδί με αυτισμό [ΦΩΤΟ]


Ένα δεκάχρονο αγόρι νοσηλεύεται σε κώμα με εγκαύματα να καλύπτουν το 20% του σώματός του καθώς...


 ένα άλλο, επίσης ανήλικο, παιδί τον περιέλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.
Ο Κάιντεν Κουλπ από το Τέξας, ο οποίος έχει αυτισμό, έπαιζε σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι του με άλλα παιδιά όταν δέχθηκε την επίθεση. Οι γονείς του ανέφεραν πως ο γιος τους έπεφτε πολύ συχνά θύμα bullying από άλλα παιδιά.
Η μητέρα του Τρίστεν Χάτσετ απευθύνει δημόσιο έκκληση ώστε οι υπεύθυνοι για την τωρινή κατάσταση του γιου της να τιμωρηθούν παραδειγματικά με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.
«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία που δεν έχουν φυλακιστεί ακόμη. Τα άλλα αγόρια που ήταν εκεί είπαν στους συμμαθητές τους πως ό,τι έγινε δεν ήταν ατύχημα, αλλά κάτι προμελετημένο», σχολίασε η 29χρονη.
«Ο γιος μου είναι ένα πολύ ξεχωριστό παιδί. Ήταν άτακτος και του άρεσε να περνά καλά. Θεωρούσε αυτά τα παιδιά φίλους του, αλλά εκείνα συνεχώς τον κορόιδευαν και τον πείραζαν. Ήταν συνήθως το επίκεντρο τέτοιου είδους αστείων, αλλά συνέχιζε να παίζει μαζί τους», δήλωσε η μητέρα του 10χρονου.
Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής περίπου 20.000 δολάρια για να καλυφθούν τα έξοδα της οικογενείας για την νοσηλεία του μικρού αγοριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.