Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Ομάδα έπαιζε για 30 χρόνια σε στραβό γήπεδο


Η Λινιέρς αγωνίζεται στην 5η κατηγορία της Αργεντινής και τα τελευταία 30 χρόνια αγωνίζεται σε γήπεδο με στραβές γραμμές...



Από το 1987, το ένα μισό του γηπέδου είναι μεγαλύτερο από το άλλο και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής κάλεσε τη διοίκηση της ομάδας να προχωρήσει στις απαραίτητες επιδιορθώσεις μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, διαφορετικά θα μπει “λουκέτο”.
Ο πρόεδρος της Λινιέρς, Μαρσέλο Γκόμες, υποστήριξε πως οι άνθρωποι της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατάλαβαν τι συμβαίνει όταν είδαν το γήπεδο μέσω του GoogleMaps.
Από τη μεριά του, ο προπονητής Σέσαρ Αγκίρε, είπε πως “παίζουμε εδώ τόσα χρόνια και έχουμε συνηθίσει το σχήμα. Ίσως είναι θέμα του αντιπάλου, αφού χρειάζεται μερικά λεπτά για να συνηθίσει το γήπεδο. Τακτικά όμως, δεν αλλάζουν πολλά πράγματα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.