Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη - μαμούθ με λεία 470.000 €, στου Ρέντη


Δύο μήνες μετά, εξιχνιάστηκε η διάρρηξη «μαμούθ» με λεία περίπου 470.000 ευρώ, στη λαχαναγορά του Ρέντη...




από τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, οι οποίοι αξιοποίησαν το βιντεοληπτικό υλικό που είχε καταγραφές των κινήσεων των δραστών.

Όλα συνέβησαν στις 11 προς 12 Αυγούστου, όταν τουλάχιστον έξι δράστες είχαν καταφέρει να εισχωρήσουν σε γνωστή εταιρεία οπωροκηπευτικών στη λαχαναγορά. Ερευνώντας τους χώρους και το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης είχαν κατορθώσει να αποσπάσουν 470.000 ευρώ και να διαφύγουν ανενόχλητοι.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες και τον ρόλο που είχε ο καθένας στην διάρρηξη. Σε αστυνομική επιχείρηση που εξελίχθηκε το πρωί της Πέμπτης, συνελήφθησαν πέντε άτομα και αναζητείται ακόμη ένα.

Πρόκειται για έναν 25χρονο Έλληνα, έναν 21χρονο από την Αλβανία και τρεις γυναίκες συμπατριώτισσες του, ηλικίας 43, 22 και 20 χρόνων, ενώ αναζητείται ένας 17χρονος από την Αλβανία. Εξετάζεται το ενδεχόμενο κάποιοι από τους δράστες να εργάζονταν στη συγκεκριμένη επιχείρηση ή κοντινές και να γνώριζαν λεπτομέρειες για τους χώρους και κυρίως για πότε και που βρισκόταν το μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Ανακριτή για την κύρια ανάκριση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.