Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Νύφη για 5η φορά η Έλλη Στάη! Αυτή τη φορά με εφοπλιστή!


Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει η Έλλη Στάη έχοντας στο πλευρό της τον εφοπλιστή Νίκο...




Μουνδρέα, των οποίων η σχέση έγινε γνωστή έναν περίπου χρόνο πριν.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Ciao, σύμφωνα με πληροφορίες του στενού κύκλου του ζευγαριού, η δημοσιογράφος έχει μετακομίσει μόνιμα στην έπαυλη του Μουνδρέα στην Εκάλη, με την πρόταση γάμου να έχει λάβει χώρα στο νησί της Πάτμου. Οι δυο τους μετρούν πολλούς μήνες μαζί και η επισημοποίηση ήταν κάτι που όσοι τους γνώριζαν καλά, περίμεναν.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο η οικογένεια της Στάη, όσο και η οικογένεια του εφοπλιστή εγκρίνουν και με το παραπάνω τη σχέση τους, ωστόσο το ζευγάρι δεν επιθυμεί να βιαστεί, επιλέγοντας να αφήσει τα πράγματα να κυλίσουν ομαλά.

Όπως και να έχει το «ναι» της Έλλης Στάη στην πρόταση του Μουνδρέα αποτελεί γεγονός και όπως όλα δείχνουν θα ανέβει για 5η φορά τα σκαλιά της εκκλησίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.