Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

Φρικτό έγκλημα στο Κορωπί: Έδεσαν πισθάγκωνα 71χρονο και τον κρέμασαν


Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. που πέρασαν το κατώφλι του σπιτιού που...


 βρίσκεται επί της οδού Αβέρωφ 19 στο Κορωπί.
Ενώ εκ πρώτης όψεως όλα έδειχναν φυσιολογικά, όταν οι αστυνομικοί κατευθύνθηκαν προς την αυλή του εξοχικού πάγωσαν. Το πτώμα του 71χρονου ιδιοκτήτη βρισκόταν μπροστά τους κρεμασμένο από ένα σχοινί.
Οι όποιες αμφιβολίες άρχισαν να τους δημιουργούνται για το αν πρόκειται για αυτοκτονία άρχισαν να υποχωρούν όταν παρατηρώντας το άψυχο σώμα του άνδρα, διαπίστωσαν ότι ήταν δεμένος πισθάγκωνα με αλυσίδα η οποία ήταν κλειδωμένη με ένα λουκέτο.
Όπως προέκυψε το σπίτι ανήκε στον 71χρονο ο οποίος το χρησιμοποιούσε ως εξοχικό. Το πτώμα του άνδρα εξετάστηκε από ιατροδικαστή ενώ την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Ανθρωποκτονικών της Ασφάλειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.