Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ντόναλντ Τραμπ: Θα αναστήσουν νεκρούς στις 8 Νοεμβρίου


Ένα από τα τελευταία "όπλα" του Ντόναλντ Τραμπ, είναι να διασπείρει φήμες για λογική νοθεία...


 Αυτή είναι η ύστατη στρατηγική του για να καλύψει τη διαφορά που τον χωρίζει από την αντίπαλό του, Χίλαρι Κλίντον.
Όπου βρεθεί ο προεδρικός υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος καταγγέλλει εκλογική νοθεία πριν καν οι Αμερικανοί ψηφοφόροι προσέλθουν στις κάλπες για την ανάδειξη του επόμενου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.
«Άνθρωποι που πέθαναν πριν από δέκα χρόνια ακόμη ψηφίζουν», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ σε συγκέντρωση των οπαδών του κόμματος και της υποψηφιότητάς του στο Γκριν Μπέι του Ουισκόνσιν. Σύμφωνα με τον Νεοϋορκέζο επιχειρηματία ακόμη ψηφίζουν οι παράνομοι μετανάστες που έδωσαν το 2008 τη νίκη στον Μπαράκ Ομπάμα. «Θα αναστήσουν και νεκρούς από εκλογικούς καταλόγους», πρόσθεσε και διευκρίνισε ότι 1,8 εκατομμύρια νεκροί θα ψηφίσουν. Στη συνέχεια ο Τραμπ τα έβαλε με το κόμμα του: «Και βέβαια υπάρχει νοθεία σε μεγάλη κλίμακα ακόμη και τώρα πριν από τις εκλογές. Γιατί το αρνείται η ρεπουμπλικανική ηγεσία; Είναι
τόσο αφελείς!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.