Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Τον "πρόδωσαν" οι συνομιλίες - Συνέλαβαν έναν ακόμα για τις μπίζνες με την κοκαΐνη!


Ένα ακόμη... παρακλάδι της υπόθεσης με το οικογενειακό και καλά οργανωμένο κύκλωμα εμπορίας κοκαΐνης του Κρητικού Εσκομπάρ φαίνεται ότι αποκάλυψε η ΕΛΑΣ...


Σύμφωνα με τις πληροφορίες συνελήφθη με ένταλμα ένας Ηρακλειώτης που με βάση τις καταγεγραμμένες συνομιλίες της αστυνομίας - που περιλαμβάνονται στη δικογραφία - φέρεται να είχε συναλλαγές με τον 42χρονο βαρώνο αλλά και την 37χρονη σύζυγό του για ... μπίζνες με κοκαϊνη.
Ο Ηρακλειώτης που συνελλήφθη χτες το βράδυ στις Μοίρες αυτή την ώρα απολογείται στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.
Νωρίτερα - όπως έγραψε το Cretalive- το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασε η 37χρονη που κλήθηκε να δώσει διευκρινιστική κατάθεση. Η ίδια επανέλαβε στον ανακριτή ό,τι είχε υποστηρίξει αρχικά στην απολογία της, τονίζοντας ότι είναι θύμα και δεν γνώριζε τις παράνομες δραστηριότητες του συζύγου της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.