Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Η ατάκα του Φέρχοφσταντ για τον ΣΥΡΙΖΑ που τα λέει... όλα!


«Ζουμερές» αποκαλύψεις για τους πολιτικούς του ΣΥΡΙΖΑ την «πολυτάραχη» περίοδο του πρώτου 7μηνου του 2015 αποκαλύπτει στο βιβλίο του «Η ασθένεια της Ευρώπης και η αναγέννηση του ευρωπαϊκού ιδανικού» ο πρόεδρος της Συμμαχίας Φιλελεύθερων και Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο Γκι Φέρχοφσταντ...



Ειδικότερα στο κεφάλαιο 14 του βιβλίου του με τίτλο «Grexit», ο κ. Φέρχοφσταντ αποκαλύπτει παρασκήνιο από την πτήση της 24ης Απριλίου 2015, όπου βρέθηκε μαζί με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και όπως λέει: «Δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου πιο εύθυμη παρέα Ελλήνων… Έκαναν συνέχεια πλάκα και ξεκαρδίζονταν στα γέλια, δεν έδιναν καθόλου την εντύπωση, ότι ανησυχούσαν για κάτι, ούτε ότι η Ελλάδα ήταν στα πρόθυρα της κατάρρευσης και μετά βίας κατάφερνε να μαζέψει λεφτά για να πληρώσει τις συντάξεις και τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.