Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Ο καιρός της Τετάρτης


Συνεχίζονται οι βροχές...



Την Τετάρτη στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και το βορειοανατολικό Αιγαίο αναμένονται νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που πιθανόν πρόσκαιρα θα είναι κατά τόπους ισχυρά βαθμιαία θα εξασθενήσουν και τη νύχτα θα σταματήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί μέχρι 5. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες. Στη Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα τοπικά 5 και στην κεντρική Μακεδονία 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια κατά τόπους θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται κατά τόπους αυξημένες. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορη εξασθένηση. Στα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 που σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Πρόγνωση καιρού για Πέμπτη

Την Πέμπτη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στο ανατολικό Αιγαίο τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.