Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

Η Λίντσεϊ Λόχαν ανοίγει κλαμπ με το όνομά της στην Ιερά Οδό! [ΦΩΤΟ]


Η διάσημη ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν ετοιμάζεται για ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα και μάλιστα στη χώρα μας!Η Λόχαν ανοίγει ένα νέο κλαμπ στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Ιερά Οδό, το οποίο μάλιστα θα ονομάζεται «Lohan». Σύμφωνα με το TMZ.com, ο Ντένης Παπαγεωργίου, ο οποίος απ’ ό,τι φαίνεται είναι ο νέος της σύντροφος, είναι στην πραγματικότητα ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, ενώ η Λόχαν θα παίρνει ένα μεγάλο μέρος από τα κέρδη.
Μάλιστα, την έναρξη του μαγαζιού διαφήμισε η ίδια στο instagram της.
Σύμφωνα με εκπρόσωπό της, την ιδέα για τη δημιουργία του club την είχε ο Ντένης μέσα στον Ιούλιο, όταν και γνώρισε την Λόχαν λίγο πριν χωρίσει με τον πρωην αρραβωνιαστικό της, Ιγκόρ. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, το εσωτερικό του κλαμπ θα θυμίζει εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο με μπαρόκ λεπτομέρειες, ενώ θα υπάρχει VIP χώρος αλλά και VeryVIP.
Μάλιστα οι υπεύθυνοι του μαγαζιού δήλωσαν ότι η Λόχαν θα επισκέπτεται 2 με 3 φορές το μήνα το LOHAN.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.