Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Κομισιόν προς κυβέρνηση: Πρώτα τα μέτρα και μετά η δόση


Κι αν αναρωτιέστε τι σχέση έχει η φωτογραφία με την πρόσφατη δήλωση Ντομπρόβσκις, είναι για να θυμίσουμε ότι όλα αυτά γίνονται με 100% υπαιτιότητα ΣΥΡΙΖΑ...Εν αναμονή της ολοκλήρωσης των τελευταίων προαπαιτουμένων τελεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σύμφωνα με την αρμόδια για τις Οικονομικές Υποθέσεις εκπρόσωπο, Ανίκα Μπράιτχαρντ.

«Μόλις οι ελληνικές αρχές επιβεβαιώσουν την ολοκλήρωση των προαπαιτουμένων, θα προχωρήσουμε στην αξιολόγησή τους που είναι απαραίτητη προκειμένου να λάβει το Eurogroup και το Συμβούλιο Διευθυντών του ESM την απόφαση για την εκταμίευση», ανέφερε η κ. Μπράιτχαρντ παραπέμποντας επίσης στις χθεσινές δηλώσεις του Π. Μοσκοβισί με τις οποίες «ενθάρρυνε» τις ελληνικές αρχές να έχουν ολοκληρώσει τα τελευταία προαπαιτούμενα «εγκαίρως» για το Eurogroup της Δευτέρας.

Η ίδια εκπρόσωπος δήλωσε πως, όσον αφορά το χρέος, η Επιτροπή εργάζεται «στο πλαίσιο που έχει θέσει το Eurogroup του περασμένου Μαΐου», τονίζοντας ότι δεν τίθεται σε καμία περίπτωση ζήτημα Grexit.

Συνολικά, οι Έλληνες πλήρωσαν 31,5 δισ. σε φόρους το 2016 και θα κληθούν να πληρώσουν επιπλέον 4,7 δισ. - ήτοι 36,2 δισ. ευρώ - το 2017! Κι όλα αυτά επειδή ο 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε το "mail Χαρδούβελη" και την πολιτική του Αντώνη Σαμαρά, κι επειδή ο Φώτης Κουβέλης εν συνεχεία δεν είπε ένα όνομα: Σταύρος Δήμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.