Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Ο καιρός της Κυριακής


Συνεχίζει το φλερτ με τα 30άρια ο Οκτώβρης...



Γενικά κάλος θα είναι ο καιρός και την Κυριακή, με τοπικές βροχές από το απόγευμα στα βορειοδυτικά.

Στην Αττική θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη θα εμφανιστούν αραιές νεφώσεις οι όποιες το βραδύ θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη οι αραιές νεφώσεις θα πυκνώσουν βαθμιαία από τα δυτικά και το βραδύ θα σημειωθούν σποραδικές βροχές στη δυτική Μακεδονία και πιθανώς τις νυκτερινές ώρες στα υπόλοιπα τμήματα της Μακεδονίας. Κατά τόπους θα είναι περιορισμένη η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 29 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις οι όποιες βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν σποραδικές βροχές στα βόρεια. Πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας υπάρχει για τη νύχτα στο βόρειο Ιόνιο. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα νότια βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 29 βαθμούς. Στην Ήπειρο θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, και την ανατολική Πελοπόννησο θα εμφανιστούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφώρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 31 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός της Δευτέρας

Την Δευτέρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, όπου θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλώσουν στα βορειοδυτικά, κυρίως τις πρωινές ώρες και πιθανόν στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά. Βαθμιαία βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 βαθμιαία στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.