Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

"Σάπισαν" στο ξύλο στέλεχος της ΔΕΗ Πάτρας


Το ξύλο της χρονιάς του έφαγε πριν από λίγες ημέρες γνωστό – λόγω της κομβικής του θέσης – στέλεχος της ΔΕΗ που υπηρετεί στην Πάτρα...


Το θύμα ξυλοκοπήθηκε άγρια από ένα άτομο τα κίνητρα του οποίου μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα.
Σύμφωνα με πληροφορίες , όλα συνέβησαν όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένας άντρας ακινητοποίησε στο ύψος των Σαβαλίων το Ι.Χ, στο οποίο επέβαινε το στέλεχος της ΔΕΗ – ταξίδευε από Πύργο προς Πάτρα – και αφού τον χτύπησε άγρια, στη συνέχεια τον παράτησε μέσα σε ένα χαντάκι, απ’ όπου με πολύ κόπο και μετά από ώρα κατόρθωσε να ανακτήσει τις αισθήσεις του
Οι πληροφορίες για τα κίνητρα του δράστη είναι συγκεχυμένες, καθώς υπάρχουν αναφορές για προσωπικές διαφορές αλλά και αναφορές για στοχοποίησή του λόγω του αντικειμένου της δουλειάς του.
Υπενθυμίζεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που στελέχη της ΔΕΗ τα οποία υπηρετούν στην περιφερειακή διεύθυνση που εδρεύεις την Πάτρα γίνονται στόχος επιθέσεων, ενώ σε συνδικαλιστικό επίπεδο εκφράζονται φόβοι, πως από τον Νοέμβρη και μετά, όταν λόγω οικονομικής αδυναμίας θα αρχίσουν οι διακοπές ρεύματος και σε αυτούς που έχουν πάει σε ρυθμίσεις ,η κατάσταση θα εκτροχιαστεί.

Έπεσαν… ψιλές
Μέρος του πάζλ των επιθέσεων και των εντάσεων το οποίο έχει αρχίσει να στήνεται με φόντο και στόχο το προσωπικό της ΔΕΗ είναι και το περιστατικό της περασμένης Δευτέρας στα γραφεία της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων, όταν μία γυναίκα, αφού διαπληκτίστηκε στην αρχή λεκτικά, στη συνέχεια …έπαιξε ξύλο με άνδρα της εταιρείας σεκιούριτι που είναι υπεύθυνη για τη φύλαξη του χώρου.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, έπεσαν… χαστούκια, με αποτέλεσμα να σπεύσει στα γραφεία της ΔΕΗ και ο σύζυγος της γυναίκας και όλοι μαζί στο τέλος -κυρία, σύζυγος και σεκιουριτάς- να καταλήξουν στο αστυνομικό τμήμα και να αλληλομηνυθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.