Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Ο Βερύκιος στο στόχαστρο του Ιβάν Σαββίδη


Με μια ιδιαίτερα καυστική ανάρτηση στο facebook, o εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκου, σχολίασε την καταβολή της πρώτης δόσης του Ιβάν Σαββίδη, ύψους 20,9 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, στην ανάρτηση, αναφέρεται και με ειρωνικό ύφος στο όνομα του δημοσιογράφου του Alpha, Δήμου Βερύκιου...



Ο Κυριάκος Κυριακού έγραψε στο facebook:

«Σε άλλα νέα, 20,5 εκατομμύρια ευρώ ακόμη μπήκαν στα κρατικά ταμεία από τον Ιβάν Σαββίδη, μέσα σε τρεις μέρες από την ώρα που άρχισε αυθόρμητα να σκούζει ο Βερ.. συγγνώμη, από την ώρα που ανακηρύχθηκε προσωρινός υπερθεματιστής για μια εκ των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών…

Ακολουθούν άλλα 41 εκατομμύρια, εκτός αν η νομική υπηρεσία του Alpha καταθέσει ένσταση για το dress code των διαγωνιζομένων…»

Ο επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, κατέβαλε την Παρασκευή το ποσό της πρώτης δόσης, που ανέρχεται στα 20,5 εκατ. ευρώ. Πλέον, ο ομογενής επιχειρηματίας έχει ανακηρυχθεί με απόφαση της Πενταμελούς Ειδικής Επιτροπής των τηλεοπτικών αδειών ο τέταρτος υπερθεματιστής. Το συνολικό τίμημα που πρέπει να καταβάλει για να πάρει την άδεια ανέρχεται στο ποσό των 61.500.000 ευρώ.

Αναλυτικότερα, η επιστολή της επιτροπής, που ανακήρυξε τον Ιβάν Σαββίδη ως τέταρτο υπερθεματιστή αναφέρει σχετικά «εγκρίνεται το υπ’ αρ. 28/30/9/2016 Πρακτικό της Πενταμελούς Ειδικής Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού για τη χορήγηση τεσσάρων (4) αδειών παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευθυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition), με το οποίο ανακηρύσσεται οριστικός υπερθεματιστής για μία (1) από τις τέσσερις (4) δημοπρατηθείσες άδειες παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής λεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition) η εταιρεία «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED» έναντι τιμήματος 61.500.000 ευρώ (εξήντα ενός εκατομμυρίου πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.