Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Έκλεψε τον υπολογιστή της και ανέβασε στο ίντερνετ γυμνές φωτογραφίες της


Για πορνογραφία ανηλίκων, παράνομη πρόσβαση σε υπολογιστή, παράβαση της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα και συκοφαντική...


 δυσφήμιση κατηγορείται ένας 25χρονος.
Είχε προηγηθεί η καταγγελία 24χρονης σύμφωνα με την οποία άγνωστο άτομο δημοσίευσε σε ψεύτικο προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης γυμνές φωτογραφίες της, τις οποίες είχε αποθηκευμένες σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, που είχε κλαπεί παλιότερα από το σπίτι της.
Από την ψηφιακή - διαδικτυακή αστυνομική έρευνα που επακολούθησε εντοπίστηκαν γεωγραφικά τα επίμαχα ηλεκτρονικά σε περιοχή της Μακεδονίας.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο του 25χρονου, διαπιστώθηκε η εμπλοκή του ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά δυο εξωτερικοί σκληροί δίσκοι που απεστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 25χρονου, υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.