Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Χαμός σε βάφτιση! Ο άντρας άρχισε να διαβάζει λίστα με τους γκόμενους της γυναίκας του!


Η χαρά της βάπτισης των διδύμων εξελίχθηκε σε τρικούβερτο καυγά μεταξύ σογιών! Ο ίδιος της ο άντρας την ξεφώνισε...





Ο κακός χαμός έγινε σε βάφτιση δίδυμων παιδιών στο Άργος, καθώς ο πατέρας τους είχε ετοιμάσει μια… πρωτότυπη έκπληξη για τη σύζυγο και τους καλεσμένους του.

Στο τραπέζι της δεξίωσης λοιπόν και ενώ όλα έδειχναν φυσιολογικά, ο πατέρας σηκώθηκε να κάνει μια πρόποση.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που βρεθήκατε απόψε δίπλα μας και κυρίως θέλω να ευχαριστήσω τα αγόρια της γυναίκας μου», είπε με τους καλεσμένους να αρχίζουν να νιώθουν λίγο μουδιασμένοι.

Τα πάνω κάτω ήρθαν όμως, όταν ο πατέρας, έβγαλε ένα χαρτί και άρχισε να διαβάζει μια λίστα με ονόματα ανδρών που όπως είπε είχαν σχέση με τη γυναίκα του.

Αρκετοί μάλιστα από όσους ήταν στο τραπέζι της βάφτισης, άκουσαν το όνομά τους και χλώμιασαν, ενώ η σύζυγος προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας ότι ο καλός της κάνει… πλάκα.

Δεν τα κατάφερε όμως, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας τρικούβερτος καυγάς ανάμεσα στην οικογένεια του πατέρα και της μητέρας, ο οποίος σταμάτησε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.