Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Ο... τυφώνας Μάθιου χτύπησε την Αθήνα! [video]


15 λεπτά διήρκησε η σφοδρή νεροποντή με πολύ δυνατούς ανέμους, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην Αττική...
Στην Γλυφάδα, ξεριζώθηκαν δέντρα στην παραλιακή, ενώ στον Κολωνό ξηλώθηκε σκεπή από κτήριο πίσω από το δημοτικό γυμναστήριο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, την τελευταία ώρα υπήρξαν πολλές κλήσεις για κοπές δέντρων που έριξε η καταιγίδα, σε Καλλιθέα και Πειραιά, ενώ αρκετοί ήταν και οι πολίτες που εγκλωβίστηκαν σε ανελκυστήρες.

Η καταιγίδα που ξέσπασε σήμερα το απόγευμα στο νομό Αχαΐας δημιούργησε προβλήματα στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στη διασταύρωση του Λάππα, δέντρο έπεσε λόγω των ισχυρών ανέμων και της έντονης βροχόπτωσης.

Στην οδό Ακτή Δυμαίων ο δρόμος έχει πλημμυρίσει και σύμφωνα με πληροφορίες η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται με δυσκολία. Η πυροσβεστική χρειάστηκε να επέμβει και να κάνει άντληση υδάτων σε υπόγειο σπιτιού. Προβλήματα παρουσιάστηκαν και στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου με πτώσεις χωμάτων.

Στο Μεσολόγγι έπεσε ένα δέντρο με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία, στο ύψος πρατηρίου υγρών καυσίμων, έξω από την πόλη.

Η Πυροσβεστική επενέβη άμεσα και απομακρύνθηκε το δέντρο με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να αποκατασταθεί πριν λίγα λεπτά. Στην περιοχή της Ηλείας υπάρχουν ήδη πλημμυρικά φαινόμενα στον κάμπο ενώ η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε πολλές κλήσεις για άντληση υδάτων από σπίτια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.