Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Θρίλερ με τη δολοφονημένη στους Αγ. Αναργύρους: Είναι η αγνοούμενη Έλενα;


Σε ένα πρωτοφανές θρίλερ, για γερά νεύρα, εξελίσσεται η υπόθεση του πτώματος της γυναίκας που εντοπίστηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, σε υπαίθριο χώρο των Αγίων Αναργύρων....



Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν την υπόθεση ερευνούν το ενδεχόμενο η σορός να ανήκει στην 50χρονη εύπορη Έλενα που έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης από τις αρχές του περασμένου Ιουνίου.

Από τη στιγμή που εντοπίστηκε η σορός της άτυχης γυναίκας σε οικόπεδο της περιοχής των Αγίων Αναργύρων, από την ιδιοκτήτρια του οι άνδρες της ΕΛΑΣ που κλήθηκαν να εξιχνιάσουν την φρικιαστική ιστορία, άρχισαν τις έρευνες τους από τις πρόσφατες εξαφανίσεις γυναικών που έχουν δηλωθεί στις διωκτικές αρχές. Έτσι κατέληξαν ότι οι έρευνες τους θα πρέπει να στραφούν προς τέσσερις γυναίκες που αγνοούνται τους τελευταίους τέσσερις μήνες και τα χαρακτηριστικά τους ταιριάζουν με αυτά του πτώματος που βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. Ανάμεσα στις τέσσερις αγνοούμενες γυναίκες τοποθετήθηκε και η 50χρονη Έλενα που εξαφανίστηκε από τις 11 Ιουνίου με τους δικούς της ανθρώπους να δίνουν ένα δύσκολο αγώνα προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη της. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το πτώμα της γυναίκας που εντοπίστηκε τυλιγμένο με ένα σεντόνι θεωρείται ότι έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, ενώ η ηλικία του προσδιορίζεται από 40 έως 50 ετών. Το πρώτο στοιχείο που ώθησε τους αστυνομικούς να εντάξουν την υπόθεση της εξαφάνισης της εύπορης Ουκρανής στο παζλ των ερευνών τους ήταν ηλικίας της, καθώς είναι πενήντα ετών. Παράλληλα η σωματοδομή του πτώματος στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων ταιριάζει με αυτό της Έλενας, ενώ ο θάνατος της γυναίκας προσδιορίζεται μετά την εξαφάνιση της αλλοδαπής γυναίκας.

Έτσι οι τρεις αυτές συμπτώσεις ήταν αρκετές για τους αστυνομικούς προκειμένου να ταυτίσουν σε ορισμένα σημεία, δυο υποθέσεις. Έτσι τις επόμενες ημέρες οι άνδρες της ΕΛΑΣ θα στοχοποιήσουν τις έρευνες τους προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις με την ελπίδα να μπορέσουν να λύσουν το γόρδιο δεσμό και να βρουν την άκρη του νήματος πίσω από τον εντοπισμό του πτώματος στους Αγίους Αναργύρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.