Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

Γυναίκα χωρίς μήτρα γέννησε γιο


Τη χαρά της μητρότητας απολαμβάνει μια νεαρή γυναίκα στη Σουηδία, η οποία γεννήθηκε χωρίς μήτρα. Υποβλήθηκε σε...


 μεταμόσχευση μήτρας, με δότρια την ίδια της, την μητέρα και τελικά απέκτησε ένα γιο!
Όταν η Έμελι Έρικσον ήταν 15 ετών, οι γιατροί της είπαν ότι γεννήθηκε χωρίς μήτρα και της εξήγησαν ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να μείνει έγκυος. Μερικά χρόνια αργότερα έμαθε ότι υπάρχει ελπίδα να κυοφορήσει το παιδί της, με μεταμόσχευση μήτρας. Η 53χρονη μητέρα της έγινε η εν ζωή δότρια!
«Γέννησα τον γιο μου με την ίδια μήτρα, με την οποία γέννησε εμένα η μητέρα μου, και αυτό μοιάζει λίγο με σενάριο επιστημονικής φαντασίας», λέει η Έμελι Έρικσον.
Η Έμελι χειρουργήθηκε πριν από δυο χρόνια από τον σουηδό γιατρό, Ματς Μπράνστρομ. Έμεινε έγκυος με εξωσωματική γονιμοποίηση. Μέχρι να αγκαλιάσει το παιδί της δεν πίστευε ότι το όνειρο της πραγματοποιήθηκε. Μάλιστα η χαρά του άντρα της ήταν τόσο μεγάλη όταν είδε τον γιο του, που λιποθύμησε!
«Νομίζω πως μεγαλύτερη πιθανότητα έχει κάποιος να κερδίσει το λαχείο από το να υποβληθεί σε αυτή την επέμβαση και (αυτή) να πετύχει», λέει ο σύζυγος της Έμελι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.