Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ο Κατρούγκαλος στηρίζει τον διοικητή του ΟΑΕΕ για τη… Βουλγαρία


Παρά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την προτροπή του διοικητή του ΟΑΕΕ, Δημήτρη Τσακίρη, να φύγουν στη Βουλγαρία όσοι επιβαρύνονται από τις εισφορές και τους φόρους, κύκλοι του υπουργείου Εργασίας διέψευσαν τη φημολογία περί παραίτησης του διοικητή...



Τόνισαν μάλιστα ότι ο κ. Τσακίρης έχει την πλήρη κάλυψη του υπουργού, Γιώργου Κατρούγκαλου.

Ο ίδιος διέψευσε τη δήλωση, κάνοντας λόγο για παρερμηνεία. Πάντως, με την προτροπή του για φυγή στη Βουλγαρία, δεν προκαλεί αίσθηση για πρώτη φορά.

Την ημέρα που εγκρίθηκε η ανάληψη των καθηκόντων του στη Βουλή, το Νοέμβριο του 2015, ο κ. Τσακίρης, απαντώντας στις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ειδικότερα σε σχόλιο του Χρήστου Σταϊκούρα για «το φτωχό βιογραφικό μόλις 11 γραμμών που κατέθεσε», επισήμανε: «Τα πολυσέλιδα βιογραφικά δεν έσωσαν τα Ταμεία»

Η προβληματική περίοδος που διανύει ο Οργανισμός, λόγω της μειωμένης εισπραξιμότητας, δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο του, όπως έχει κατ’ επανάληψη τονίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.