Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Μετά τη Βίσση, μπήκαν στο σπίτι γνωστής δημοσιογράφου στην Πεντέλη


Τέσσερα χτυπήματα μέσα σε διάστημα μικρότερο της μιάμισης ώρας πραγματοποίησε η συμμορία των Βόρειων Προαστίων που...


 εισβάλει σε πολυτελή ακίνητα επωνύμων και φεύγει από αυτά με χρήματα και τιμαλφή.
Μετά την οικία της Άννας Βίσση το περασμένο Σάββατο στο στόχαστρο τους μπήκαν χθες το βράδυ το σπίτι γνωστής δημοσιογράφου στην περιοχή της Πεντέλης κι άλλων τριών οικογενειών τα οποία βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι του Πρώην προέδρου της Δημοκρατίας Χρήστου Σαρτζετάκη.
Η σπείρα των διαρρηκτών που αποτελείται από επαγγελματίες του είδους κι έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των Βόρειων Προαστίων, χθες το βράδυ έπιασε δουλειά στην περιοχή της Πεντέλης. Ανάμεσα στα θύματα της ήταν η γνωστή δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού Alpha Ηρώ Καριοφύλλη και ο απόστρατος στρατηγός της Αστυνομίας σύζυγος της, Μανώλης Κατριαδάκης, ο οποίος μάλιστα έχει διατελέσει κι Επιτελάρχης της ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της δημοσιογράφου την ώρα που έλειπε τόσο η ίδια όσο και ο άνδρα της. «Μπούκαραν» στο σπίτι τους στην Πεντέλη μεταξύ 7:55 - 8:15 και μέσα σε διάστημα 20 λεπτών κατάφεραν να πάρουν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρήματα, κοσμήματα αλλά και πολύτιμα έγγραφα. Οι δράστες κατέστρεψαν το συναγερμό, τον οποίο αφού έβγαλαν από τον τοίχο του μπαλκονιού στη συνέχεια τον πέταξαν μέσα σε ένα κουβά με νερό, ενώ κατά την εισβολή στη ισόγειο της διπλοκατοικίας που διαμένει η αστυνομική συντάκτης του Alpha πραγματοποίησαν μεγάλες ζημιές. Στη συνέχεια μπήκαν στο σπίτι που βρίσκεται στο πρώτο όροφο του οικήματος, ενώ πραγματοποίησαν και άλλες δύο διαρρήξεις στην οδό Κολοκοτρώνη της Πεντέλης. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι προσπάθησαν να μπουν και σε 5ο σπίτι, ωστόσο τα σχέδια τους απετράπησαν καθώς την τελευταία στιγμή κατάλαβαν ότι εντός της μονοκατοικίας υπήρχε κόσμος.
Όλα αυτά συνέβησαν από τις 7 το βράδυ της Κυριακής και έπειτα και μάλιστα σε ακτίνα λίγων μέτρων από το σπίτι του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Χρήστου Σαρτζετάκη. Οι πληροφορίες λένε ότι οι δράστες διέφυγαν με ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας Seat κι ότι έχουν καταγράφει από κάμερα σπιτιού της περιοχής. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των μελών της συμμορίας που το τελευταίο διάστημα έχει σπείρει τον πανικό στους κατοίκους των Βόρειων Προαστίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.