Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Τους έσπασαν στο ξύλο γιατί έκαναν πολύ θόρυβο στο κρεβάτι


Εκτός ευατού βγήκαν οι ένοικοι ενός ξενοδοχείου στην Κίνα με ένα ζευγάρι που ήταν πολύ θορυβώδες την ώρα που έκανε σεξ.Μάλιστα, έσπασαν την πόρτα του δωματίου του ζευγαριού, να βγάλουν «σηκωτό» τον άνδρα και να τον ξυλοκοπήσουν.
Το περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της 13 Οκτωβρίου στην πόλη Beihai της επαρχίας Guanxi. Στα πλάνα που ήρθαν στη δημοσιότητα φαίνεται η στιγμή που έξω από το δωμάτιο του ζευγαριού έχουν συγκεντρωθεί αρκετοί άνθρωποι που διαμαρτύρονται για όσα ακούγονται μέσα από το δωμάτιο. Αρχικά ο κόσμος απλά φωνάζει, όταν όμως δεν βρίσκουν καμία ανταπόκριση ένας άνδρας επ' ονόματι κύριος Zhang κλωτσάει την πόρτα, μπαίνει στο δωμάτιο και βγάζει έξω τον άνδρα.
Στη συνέχεια βλεπουμε πλάνα από την είσοδο του ξενοδοχείου όπου ο Zhang χτυπάει τον θορυβώδη εραστή.
Η ένταση, όπως αναφέρει η Daily Mail έληξε με την επέμβαση της αστυνομίας ενώ ο Zhang τελικά υποχρεώθηκε να αποζημιώσει το θύμα του με περίπου 15.000 Γουάν προκειμένου αυτό να μην του υποβάλει μήνυση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.