Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Καμμένος: Καλοδεχούμενος στην κυβέρνηση ο Λεβέντης


Η Ένωση Κεντρώων είναι καλοδεχούμενη στην κυβερνητική πλειοψηφία, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, επισημαίνοντας πως «πολλές από τις προτάσεις του κ. Λεβέντη, ιδιαίτερα...


 για τις αλλαγές του Συντάγματος και θεσμικές αλλαγές, είναι προτάσεις που μας βρίσκουν σύμφωνους».
Μιλώντας στη Real News, ο υπουργός Άμυνας παίρνει αποστάσεις από τον Νίκο Φίλη για τα Θρησκευτικά λέγοντας: «Στο θέμα της Εκκλησίας τη λύση την έδωσε ο πρωθυπουργός όταν ανακοίνωσε ότι θα γίνει διάλογος με την Εκκλησία προκειμένου να αποφασιστεί η ύλη των βιβλίων και ο τρόπος που θα διδάσκεται το μάθημα. (…) Αυτό που ζητήσαμε είναι πριν παρθεί οποιαδήποτε απόφαση να εισακουστεί η άποψη της Εκκλησίας».
Ακόμη, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι η κυβερνητική πλειοψηφία είναι ισχυρή και δεν βρίσκεται στην «κόψη του ξυραφιού».
Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, αν και σημειώνει ότι αυτό είναι προνόμιο του πρωθυπουργού, κρίνει ως «απόλυτα επιτυχή» τη συμμετοχή των ΑΝΕΛ σε υπουργεία όπως το Εθνικής Άμυνας, το Τουρισμού, το Μακεδονίας-Θράκης και το Μεταφορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.